Skjul

Velkommen til iNorge.net! Her får du rask og enkel tilgang til lokale, nasjonale og globale nyheter. En enkel og oversiktlig værmelding samt vår store lenkekatalog.

Dine annonser på iNorge.net?

iNorge.net drives av Lindekleiv Multimedia, og er en startside som samler lenker, nyheter, værmelding m.m. på en og samme side. Siden er laget for at folk som ikke nødvendigvis er så veldig datakyndige, skal kunne finne det de leter etter på nett.

Den siste tiden har antall sidevisninger ligget på mellom 25000 og 30000 per måned. Vi har besøkende fra alle landets fylker, men størst er besøkstallene for Agderfylkene, Rogaland, Oslo og Akershus. Siden ble relansert med nytt design, og oppdatert funksjonalitet, i slutten av desember 2013.

Nå åpner vi for direkte kjøp av annonseplass på siden.

Annonseplasser kan kjøpes på månedsbasis. Minste annonseperiode er en måned, og kjøper du en annonseplass, vil ditt banner vises eksklusivt på dette stedet, gjennom hele annonseperioden. Våre annonsepriser finner du til høyre på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til å avvise annonsører som ikke treffer målgruppen for siden, eller av andre grunner ikke finnes å være relevant / passende for iNorge.net. Er du i tvil, så ta kontakt. Maks filstørrelse for annonser er 80 KB, og filtype må være JPG, PNG eller GIF. Små animasjoner er tillatt.

Hvis ditt firma ikke allerede har ferdige bannerannonser, kan vi være behjelpelige med å lage dette. Det faktureres da kr 800,- eks mva. per time (for hver påbegynte halvtime). Det er viktig at du da legger ved det materiell annonsen skal inneholde, som logo, bilder og tekst.

Plassering Størrelse (bredde x høyde) Pris (eks. mva.)
Topp-banner, alle sider 728 x 90 piksler 2500,- per måned
Forsiden, under "Nettaviser" 160-180 px bred, og opp til 200 px høy 750,- per måned
Alle undersider (lenkesamling, vitser osv), under menyen 260-280 px bred, og opp til 500 px høy 500,- per måned
Bunn 234 x 60 piksler 250,- per måned
Tekstlenker (minst 12 mnd.) Utheves som "sponset lenke" 600,- per år

Ta kontakt

Ved spørsmål ang. kjøp av annonser, kontakt Olav Lindekleiv på e-post:
olav@lindekleiv.com

Lindekleiv Multimedia
Org.nr: 995 689 723

Annonser